banner-website-sponsors.jpg

Onze partners

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Wase IJsberenduik editie 2018

 

affiche 2018

Op zondag 14 januari 2018 organiseert de ‘Wase’ WZK Waterpolo in samenwerking met de stad Sint-Niklaas en domein De Ster voor de 9e maal de Wase IJsberenduik, een recreatief evenement voor al wie van een meer dan leuke uitdaging houdt. Individueel, in groep, met het bedrijf, de sportclub, de familie, de jeugdvereniging of de vriendenkring,… het kan allemaal.  Geen competitie, we maken er met zijn allen een leuke namiddag van door gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden met een frisse en heilzame duik in het water van het provinciaal domein De Ster. Zowel de moedige deelnemer of winterduiker als de toeschouwer of supporter is welkom.

Op het winterprogramma van de Wase inwoners is de IJsberenduik stilaan een niet te missen traditie geworden. De bijna-1000 deelnemers van de vorige edities én telkens een veelvoud aan bezoekers bewijzen het groeiend succes van dit tweede grootste ijsberen-evenement in België (de grootste na de Noordzeeduik in Oostende).

De lekkere winterdrink en de hartelijke nieuwjaarswensen achteraf zorgen voor een gezellige sfeer in het prachtige decor van het recreatiedomein.

Om deel te nemen dient u zich best op voorhand in te schrijven via de website.

Inschrijven is verplicht!
De deelnameprijs is 3€ bij vooraf inschrijving en 5€ bij daginschrijving op zondag.
Het inschrijvingsgeld is inclusief een verzekering voor de deelnemers, een gratis KATARA saunadag, een kop warme chocomelk en een Lotus lekkernijenpakket.
Betaling gebeurt bij aanmelding op het secretariaat ijsberenduik.
De inkom voor de toeschouwers is gratis.
Wie zich uitdost in een vrolijke of originele zwem-outfit komt in aanmerking voor leuke prijzen want er zijn prijzen voorzien voor de meest originele groep (min 5 pers) en de meest originele individuele deelnemer.

De loopbrug over de singel zal er ook dit jaar weer staan. Zowel individuen als groepen krijgen de kans op hun ‘5 minutes of fame’. Heb je iets te vertellen of wil je uw originele outfit showen, steunen jullie een goed doel, is jullie jeugdbeweging op zoek naar wat publiciteit… dit je kans!

Er is een collectieve warming-up voorzien onder leiding van onze beach-aerobic-session dancers. Die opwarming zal doorgaan op het strand voor het winterdorp vlak voor het startschot. Deelname hieraan is een aanrader om het kille sop te trotseren.

Het startschot zal ook dit jaar weer iets anders én origineel zijn. We verklappen verder nog niets.

Om 14.30u wordt het eerste startschot gegeven voor de kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Een unicum in zijn genre!.
Om 15.00u wordt het startschot gegeven voor de volwassenen.

Na de duik is iedereen met voltallige aanhang van harte welkom in het winterdorp van honger en dorst. Ambiance met DJ Ice Bear, nakeuvelen met een glaasje in de hand, het wordt weer een dagje om niet te vergeten…

Graag tot op de 9e editie van de Wase ijsberenduik

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.